Gemak op het platte dak

Wij gaan voor gemak op het dak. Zo maken we het werk voor installateurs een stuk prettiger. Daarom is ons Connect montagesysteem voor platte daken simpel in gebruik, snel te leggen en oerdegelijk. Daarmee pak je elke klus met plezier aan, hoe groot of hoe klein ook.

Connect werkt met een slim basiselement. Daar zijn zo ongeveer alle onderdelen al in verwerkt. Voeten, kabelmanagement, aarding; je kunt meteen beginnen met leggen. De staander klik je zo omhoog en met een eenvoudig koppelstuk klik je het volgende basiselement eraan vast. En als je zonnepanelen gaat leggen, gebruik je de makkelijke universele klem. Zo simpel is het.

Connect. Het makkelijkste montagesysteem voor plat dak.
Basiselement Connecy

Een slim montagesysteem

Op 1 punt aard je in 1 keer het hele systeem. Handig! De onderdelen zijn namelijk gemaakt van het goed geleidende Magnelis-staal. In combinatie met het handige kabelmanagement, werkt dat dus supersimpel.

Daarnaast heb je alleen nog ballastbakken nodig waar je grind of tegels in legt. En eventueel een achterplaat. Die is verplicht bij een zuid-opstelling. Zijplaten zijn niet nodig bij dit systeem.

Ook proberen?

Lijkt het je wat? Vraag dan een demo of een proefmodel aan. Neem contact op met Melvin Bruinenberg en hij regelt alles met je.

Connect zijaanzicht

Klemvast? Easy!

Solarstell Connect werkt met de universele Easyklem. De betekent dus een klem die altijd past, op elk formaat PV-paneel. Je klikt hem zo in de staander. Kleine puntjes doorboren dan meteen de coating van het paneel zodat vereffening mogelijk is.

Koppelen maar

De basiselementen verbind je met elkaar door een van onze koppelstukken. We hebben ze in verschillende lengtes, zodat je zelf de tussenruimte tussen de rijen panelen kunt bepalen. Soms wil je er tussendoor kunnen lopen. En op andere plekken is dat niet nodig. Zo ben je heel flexibel in je legplan.

Meer weten over ons bedrijf?