Slim ontwikkelen
dicht bij huis

Wij leveren montagesystemen voor elk dak en elk zonnepaneel. Onze producten zijn ontwikkeld samen met installateurs. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar mogelijke verbeteringen op basis van feedback uit de markt, zodat je als installateur niet alleen goede producten in handen hebt, maar ook makkelijk en snel kunt werken.

Gemak op het dak noemen we dat.

Beter voor het milieu

Zelf produceren heeft nog meer voordelen. Er wordt veel minder geschoven met grondstoffen en halffabricaten. Zo beperken we de CO2-uitstoot aanzienlijk. En we hebben goed zicht op de arbeidsomstandigheden. Dat vinden we belangrijk, zeker omdat veel van onze collega’s uit een kwetsbare groep komen. Zij hebben net even wat minder geluk in het leven gehad en krijgen bij ons een plek om met trots aan hun toekomst te werken.

Hoe we dat waarmaken?

Simpel. We ontwikkelen en produceren alles zelf. Lekker dicht bij huis, zodat we optimale controle over de productie hebben en snel kunnen schakelen bij innovaties. Bovendien is de keten strak georganiseerd zodat we ook scherp op de centen kunnen letten. En dat merk jij dan weer bij het afrekenen.

Een korte impressie van ons bedrijf

Terugkijken

De markt voor zonnepanelen in sinds een jaar of 10 enorm in ontwikkeling. Het rendement neem nog steeds toe, de druk om te verduurzamen wordt groter, er zijn allerlei subsidies en iedereen wil besparen op de energie-uitgaven. Daar zagen we in 2015 een kans door de sociale werkplaats van Zwolle om te bouwen tot een mooi maakbedrijf, waar Wajongers, ouderen, nieuwkomers en anderen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goed en duurzaam product produceren. Het enthousiasme wat dat oplevert, zie je terug in onze montagesystemen.

Kwaliteit

Topkwaliteit vinden wij niet meer dan logisch. Onze producten zijn de essentiële en stevige basis voor duizenden zonnepanelen! Dus voldoen we vanzelfsprekend we aan alle NEN-normeringen en Eurocodes. En natuurlijk zijn we lid van de Metaalunie. Daarom geven we onze producten 20 jaar garantie mee.

Meer weten over ons bedrijf?